Hippa!

Om tre veckor så ska min bästa kompis gifta sig med hennes drömmars man. Jag är så glad för hennes skull,hon har inte den bästa historien med killar och har råkat ut för några riktiga idioter på vägen men allt det har tagit henne hit och nu är hon så lycklig och det smittar såklart av sig på mig!

Eftersom att bröllopet närmar sig med stormsteg så är det fullt upp hela tiden för alla inblandade. Vi håller på att få i ordning allt till lokalen, se till så att klänningarna passar perfekt, ser till så att bordsplaceringen fungerar med alla sista minuten ändringar som blir OCH sen ska vi såklart ha möhippa!! 

Och möhippa ska vi ha i helgen, jag önskar nästan nu i efterhand att jag hade valt ett annat tidigare datum för den så att allt runt omkring inte var så värst stressigt. Men samtidigt är det kanske bra att komma bort lite mitt i all sista minuten stress! Idag ska jag illa om jag kan hyra en buss till örebro där vi ska vara i helgen. Ja jag vet att det kanske finns massor mer att göra här i stockholm, men eftersom att vi är born and raised i örebro så finns det ett sentimentalt värde som jag inte kan blunda för. Det ska bli så så roligt, så dom första två dagarna ska vi bara ha superkul, göra lite uppdrag - exempelvis ska vi göra en sen höghöjdsbana. Och sen på kvällarna ska vi bara ut och dansa som vi brukade göra förut. Men på söndagen till måndagen (vi är borta fredag till måndag) så har jag bokat in oss på ett spa. Så att vi kan få vila ut oss efter helgen och inför de kommande veckorna! WHOO jag är så så så exalterad nu!